468×60
468×60

Четверо пішоходів 14 січня потрапили під колеса автівок на автошляхах Тернопільщини

dtp1За меддопомогою до медзакладу у четвер, 14 січня, звернулася тернополянка 1959 року народження. Жінку близько 7:50 на перехресті вулиць Купчинського-Петлюри збив автомобіль.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій таксі, керуючи автомобілем “Ауді А6″, рухаючись вулицею Купчинського в напрямку вулиці 15 Квітня, за межами проїжджої частини не впорався з керуванням та наїхав на перехожу. Потерпіла із забоями звернулася за меддопомогою до лікарні. Її не госпіталізовували.

До травмпункту із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку бригада швидкої допомоги доставила тридцятишестилітнього чоловіка. Ушкодження він отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

У ході розслідування стало відомо, що близько 2:00 водій автомобіля “Шевроле Еванда”, рухаючись вулицею Мазепи, не дотримався дистанції та зіткнувся з “Шевроле Авео” під керуванням потерпілого.

Водій-порушник з місця пригоди втік, іншого кермувальника після огляду лікаря відпустили. Правоохоронці встановлюють місце перебування автівки та водія “Шевроле Еванда”.

Дві жінки потрапили під колеса автівки на Гусятинщині. Їх у селі Коцюбинці збив автомобіль “Форд Транзит”. За попередніми даними, автівку занесло і вона, з’їжджаючи, травмувала перехожих.

У потерпілих забої, струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма. Їх госпіталізували.

У водія взято забір крові для перевірки на вміст алкоголю.
По усіх автопригодах триває слідство.

Схожі статті