468×60
468×60

Вантажівки на Лановеччині із затору визволяли за допомогою лопат. Жодна дорожня служба на виклик не приїхала

1Майже дві з половиною години п’ятеро поліцейських Лановеччини разом із місцевими мешканцями викопували вантажні автомобілі, які потрапили у снігову пастку. Неприємність трапилася у неділю, 10 січня. На автодорозі Тернопіль-Ланівці в заторі зупинилися чотири вантажівки марки “ДАФ” під керуванням водіїв з Прибалтики.

За словами правоохоронців, їм близько 17:30 зателефонував невідомий і повідомив про нерозчищену дорогу та величезний затор. На місце пригоди виїхали правоохоронці. Як з’ясувалося, в якийсь момент першу вантажівку почало зносити і він перегородив дорогу. Така ж ситуація спіткала і наступних три фури. Водій “ДАФу” зупинив кермувальника легківки і попросив викликати допомогу. На місце затору виїхали правоохоронці.

При огляді ділянки дороги з’ясувалося, що траса взагалі не розчищена. На виклик про допомогу не відреагувала жодна дорожня служба.

Поліцейські разом з місцевими мешканцями почали лопатами розчищати дорогу. Водіїв люди погодували та пригостили гарячим чаєм. Викопували вантажівки вручну майже дві з половиною години.

Водії фур вдячні правоохоронцям та місцевому населенню за допомогу.

Схожі статті