468×60
468×60

25 червня на Тернопільщині зареєстрували дві ДТП

1412931043_dtp_zagУ Тернополі водій збив жінку 1962 року народження та покинув місце пригоди. Аварія трапилася 25 червня близько 15.15. На вулиці Шетицького водій автомобіля “Мерседес-Віто” збив пішохода. Жінка йшла краєм проїжджої частини у попутному з автівкою напрямку. Після наїзду бус місце пригоди залишив.

У ході проведених слідчо-оперативних дій працівники ДАІ встановили, що на момент ДТП іномаркою керувала мешканка обласного центру. Як з’ясувалося, водій і не знала, що когось зачепила на ринку. Та й сама потерпіла не одразу прийшла до медзакладу. В останньої лікарі діагностували забій задньої гомілки. Її не госпіталізовували.

За медичною допомогою до Бережанської райлікарні звернулася місцева мешканка. Пенсіонерка заявила, що потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. При виїзді на місце аварії слідчих стало відомо, що потерпіла раптово вийшла на проїжджу частину дороги і потрапила під колеса мопеда “Вікінг”. Жінку з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та іншими травмами госпіталізували в реанімаційне відділення.

Триває слідство.

Схожі статті