468×60
468×60

Молодика, який до смерті забив товариша по чарці, затримали на Тернопільщині міліціонери

vbybstvoП’яна сварка завершилася летально для 48-річного уродженця Львівської області. 1 березня у Почаєві міліціонери затримали чоловіка, який до смерті забив товариша по чарці.

Правоохоронці встановили, що під час п’янки потерпілий бродівчанин, 26-річний зловмисник з Кременеччини та його батько випивали. Раніше судимий гість взявся вчити молодшого з господарів життю «за поняттями». Молодик науку сприйняв, як особисту образу. Інших аргументів на свою користь, окрім фізичної переваги над майже вдвічі старшим опонентом, не знайшов.

- Підозрюваний зізнався, що наносив удари загиблому руками та ногами, не застосовуючи жодних предметів, – повідомив під час прес-конференції тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління міліції Олександр Богомол.

Гамір від розбірок між випиваками не залишився непоміченим. Гуркіт почула жінка, що мешкає поруч, вона й попросила сина, аби перевірив, що відбувається на сусідському обійсті. Останній виявив непритомного бродівчанина та викликав на місце події медиків й міліціонерів. Лікарям залишилося лише констатувати смерть 48-річного чоловіка, а міліціонерам – шукати вбивцю.

- Зловмисника виявили того ж дня, – поінформував Олександр Богомол. – Наразі він затриманий в порядку статті 208 КПК. Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ – вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Схожі статті