468×60
468×60

Шахрайська оборудка закінчилася судовим вироком

kompШахрайська афера завершилася для 19-річного тернополянина судовим вироком. Проте Феміда призначила йому покарання у вигляді штрафу.

Від шахрая потерпіла 30-річна жителька Черкаської області. Жінка через Інтернет продавала акустичну систему. Повідомлення про продаж товару розмістила на одному із сайтів.

Саме на це оголошення натрапив 19-річний тернополянин.

Зателефонувавши до жінки, запропонував їй обміняти акустичну систему на мобільний телефон. Вона погодилася. Далі сторони домовилися надіслати один одному товар поштою. Обмінялися номерами накладних, за якими вони мали забрати посилки. Тернополянин отримав товар, а от жителька Черкащини залишилася ні з чим – накладної під номером, який повідомив чоловік, не існувало – пояснили в поштовому відділенні. Про шахрайську оборудку жінка повідомила правоохоронців.

Працівникам тернопільської міліції вдалося вийти на слід шахрая. Його впіймали, а акустичну систему повернули потерпілій.

В ході слідства між підозрюваним та потерпілою була укладена угода про примирення. Суд врахував це, а також те, що підсудний раніше ніколи не притягувався до кримінальної відповідальності та постановив стягнути з нього штраф у сумі майже тисячу гривень.

Схожі статті