468×60
468×60

П’яна витівка обернулася проблемами із законом

dtp23Три пошкоджених транспортних засоби – так закінчилася п’яна поїздка на чужому авто для 26-річного жителя Бучача.

Тепер, окрім відшкодування чималих матеріальних збитків, чоловікові доведеться понести покарання за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом.

Із заявою про крадіжку до співробітників Бучацького райвідділу міліції звернувся 51-річний житель райцентру. Чоловік повідомив, що знайомий викрав у нього автомобіль марки «Jeep Grand Cherokee».

За словами потерпілого, вони з підозрюваним відпочивали в одній компанії. Чоловік в якийсь момент вийшов на вулицю і назад не повернувся. Як з’ясувалося, в цей час він сів за кермо чужої машини і поїхав. Зробити це було нескладно, бо власник не тільки не зачинив автівку, а й ключізалишив в замку запалювання.

Довго покататися на чужому позашляховику горе-крадію не вдалося. Проїхавши декілька кілометрів, він зачепив дві автівки, що стояли на узбіччі. На щастя, люди не постраждали. Обійшлося все матеріальними збитками.
Навіщо викрав автівку 26-річний бучачанин пояснити не зміг. Як встановили правоохоронці, за кермо чужого позашляховика він сів у стані алкогольного сп’яніння.

Схожі статті