468×60
468×60

Три протоколи за одне ДТП склали державтоінспектори Тернопільщини

dtp3Три протоколи склали працівники державтоінспекції на водія, який порушив правила дорожнього руху.

За словами Миколи Ігнатченка, інспектора сектору профілактичної роботи УДАІ в Тернопільській області , у вівторок, 16 грудня, близько 17.30 у Тернополі на вулиці Протасевича водій автомобіля Ауді не обрав безпечної дистанції та зіткнувся з Пежо, яке стояло попереду.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Під час ДТП травмованих не було, а внаслідок зіткнення автівки отримали механічні пошкодження.

Уже на місці аварії стало відомо, що Ауді – службова машина, яка належить Тернопільському райавтодору. При перевірці документів державтоінспектори виявили відсутність страхівки на Ауді, а її водій був на підпитку, що засвідчив алкотестер.

Відповідно до виявлених фактів правоохронці склали 3 протоколи – за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху), за 130 частиною 1 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння) та за статтею 126 частиною 1 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).

Покарання за ДТП та п’янку за кермом визначатиме суд, правоохоронці ж притягнуть водія до відповідальності за відсутність необхідних документів.

Схожі статті