468×60
468×60

Поважати водіїв-інвалідів закликають працівники ДАІ

1Проблеми паркування транспортних засобів в центральній частині Тернополя, біля ринку чи інших торгівельних центрів були та залишаються актуальними.

Нерідко водії паркують свої транспорті засоби з грубим порушенням вимог Правил дорожнього руху, що значно ускладнює проїзд, а відповідно – спричиняє затори. Часто власники автівок залишають свій транспорт на стоянках, призначених лише для водіїв-інвалідів.

Ще раз вимоги Правил дорожнього руху щодо паркування транспорту в місцях, передбачених для водіїв-інвалідів, нагадали водіям журналісти каналу «ІНТБ» спільно з працівниками ДАІ.

- Ми всі розуміємо, що іноді досить важко припаркувати автомобіль біля торгівельних чи розважальних центрів, поблизу лікувальних закладів. Тому паркують свій транспорт у різних місцях і навіть, призначених лише для водіїв-інвалідів, тим самим порушуючи вимогу дорожнього знаку 3.34, 3.35 «Зупинку-стоянку заборонено». Не зупиняє кермувальників і відповідна табличка 7.18 «Крім інвалідів», – розповів заступник начальника УДАІ УМВС України в області Олег Турлай.

Державтоінспектори закликають з розумінням та повагою ставитися до людей з фізичними вадами і не займати їхні паркувальні місця на вулицях міста-області.

Схожі статті