468×60
468×60

Поліцейські застерігають від продавців-шахраїв: не перераховуйте гроші на невідомі вам рахунки, допоки не отримали замовлення

7535730110872937348До співробітників Кременецького райвідділу поліції звернулася жителька району із заявою про вчинене щодо неї шахрайство. Жінка втратила значну суму, намагаючись придбати мотоблок.
Як з’ясувалося, потерпіла в інтернеті знайшла оголошення про продаж мотоблоку та перерахувала невідомому продавцеві 20 тисяч гривень. Після того, як кошти опинилися на рахунку зловмисника, він перестав виходити на зв’язок.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Тривають оперативно-розшукові для встановлення особи афериста.
Правоохоронці звертаються до громадян: бути максимально обережними при здійсненні покупок через інтернет. Намагайтеся не купувати дистанційно і в жодному разі не переказувати ні завдаток, ні передоплату за товар. Користуйтеся послугами лише перевірених продавців та розраховуйтеся за замовлення лише після отримання.

Схожі статті