468×60
468×60

Тепловізори передали тернопільським спецпризначенцям благодійники

12917583744719332777Два тепловізори отримали співробітники спецпідрозділів тернопільської поліції, які зараз несуть службу в регіонах, де відбуваються бойові дії. Оптичні прилади їм передала українська громада Іспанії за сприяння благодійного фонду “Доля надії”.
З перших днів війни благодійний фонд підтримує тернопільських поліцейських, забезпечує необхідним для перемоги над окупантом.
Як розповідає представник благодійного фонду «Доля надії» Андрій Мукан, їхня організація заснована у 2016 році лікарями. На даний час її керівники перебувають на фронті та надають медичну допомогу військовим.
Благодійний фонд активно співпрацює з українськими громадами, які перебувають за кордоном. У взаємодії з асоціацією українців в іспанській автономній провінції Країна Басків «Україна-Euskadi» вдалося придбати та відправити для тернопільських поліцейських не один цінний вантаж – від медикаментів до різного обладнання. Цього разу передали їм на потреби два тепловізори.
Правоохоронці щиро вдячні представникам благодійного фонду і українській діаспорі в Іспанії за допомогу.
Підтримка поліцейських триватиме надалі, запевняють представники благодійного фонду. У планах допомога у закупівлі автомобілів підвищеної прохідності та квадрокоптерів.

Схожі статті