468×60
468×60

Двоє працівників поліції Тернопільщини виграли символічні поштові марки

Цінні призи виграли в рамках акції від Укрпошти двоє поліцейських з Тернопільщини. Андрій Завінський та Святослав П’ятночка потрапили в десятку переможців, які за передплату видань отримали легендарну для нашої держави марку з російським кораблем.

Як розповіла начальник відділу поштових послуг Тернопільської дирекції АТ Укрпошта Ніна Герасименко, розіграш подарунків було проведено за допомогою сервісу випадкового вибору, тож дуже символічно, що саме працівники поліції виграли марковий аркуш «Русскій воєнний корабель..»  адже з часу масштабного вторгнення росії в Україну правоохоронці спільно з військовими долають російську агресію та допомагають населенню.

Приємно вражені виграшу і працівники поліції. Кажуть, передплативши улюблені газети, ще й отримали за це патріотичні подарунки.

Поштову марку “Русский военный корабль, иди.. ” ввели в обіг 12 квітня. Її назва – слова українських захисників острова Зміїний у відповідь російському кораблю, які стали не тільки символом спротиву російській агресії, а й пророчими. Крейсер «Москва» підбили протикорабельними ракетами “Нептун” українські військові, а згодом він потонув.

Схожі статті