468×60
468×60

З початку дії локдауну поліцейські Тернопільщини склали 44 адмінпротоколи та винесли 183 постанови про порушення карантинних обмежень

karantynЗ початку дії локдауну поліцейські Тернопільщини склали 44 адмінпротоколи та винесли 183 постанови про порушення карантинних обмежень
Згідно з рішенням Кабінету міністрів з 8  до 24 січня на території України запроваджено локдаун. За дотриманням посилених карантинних обмежень стежать поліцейські.

У період з 8 до 10 січня на території області в рамках режиму посиленого несення служби працювало 140 мобільних поліцейських груп для здійснення перевірки дотримання карантинних вимог. За цей період було складено 44 адміністративні протоколи за частиною 1 статті 44-3 КУпАП та винесено 183 постанови за недотримання маскового режиму.

Серед найпоширеніших порушень – неприпинення роботи закладів громадського харчування та торгівля забороненими на період локдауну товарами.

Поліцейські й надалі  пильнуватимуть за дотриманням посилених карантинних вимог, а громадян краю закликають бути свідомими та не порушувати обмежень.

Схожі статті