468×60
468×60

Керівництво Тернопільської поліції привітало працівників кадрового забезпечення зі 100-річчям створення служби

Досвідчені і фахові працівники, які спираючись на власний досвід, зобов’язані підбирати, вчити, виховувати і розставляти кадри працюють у кадровій системі поліції Тернопільщини.

29 липня підрозділи кадрового забезпечення МВС відзначили сторіччя з Дня створення служби. З нагоди свята кращих з кращих нагородили в Головному управлінні Нацполіції.

- Сьогодні кадрова служба – це згуртований колектив, який несе відповідальність за якісне комплектування фахівцями підрозділів вишу, зміцнення дисципліни в колективі, підвищення бойової та службової підготовки, -розповів Андрій Зальопаний, начальник управління кадрового забезпечення.

У складі Міністерства внутрішніх справ у травні 1919 року утворили Департамент загальних справ, який займався призначенням, звільненням, нагородами та пенсіями особового складу.

У грудні 2001 року на базі Головного управління роботи з особовим складом МВС України створили Департамент роботи з персоналом МВС України, який через декілька років реорганізували у Департамент кадрового забезпечення.

Загалом кадрова робота є вкрай відповідальною, адже від правильності обраного рішення багато в чому залежить як подальша доля конкретної людини, так і результат роботи загалом, запевнив очільник кадрової служби.

Андрій Зальопаний подякував присутнім за роботу, побажав легких трудових буднів, достатку та професійного зростання.

З нагоди свята діючих працівників кадрових підрозділів відзначили подяками, грамотами й медалями «За відвагу та мужність».

Схожі статті