468×60
468×60

Поліція Тернопільщини готова до забезпечення публічної безпеки та правопорядку під час другого туру виборів

vybory2Найактуальнішим завданням для правоохоронних органів залишається забезпечення законності та громадського порядку під час підготовки та проведення другого туру виборів Президента України.

Про готовність поліцейських до дня голосування повідомив заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький. З його слів, майже 1200 співробітників поліції та майже сотня курсантів з вищих навчальних закладів МВС України забезпечуватимуть порядок на виборчих дільницях області, куди заступлять 18-19 квітня. Підмога прибуде і з центрального апарату Міністерства внутрішніх справ – більше сотні співробітників.

Під посиленою охороною правоохоронців перебуватимуть виборчі округи. Працюватимуть там слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, криміналісти. Напоготові будуть спецпідрозділи поліції. Вони зможуть оперативно виїхати і надати допомогу там, де буде необхідність. Допомагатимуть  правоохоронцям військовослужбовці Нацгвардії.

Михайло Білецький переконаний , що  сил та засобів у поліції достатньо, аби належним чином  відреагувати на небезпеки та повідомлення про них та забезпечити процес волевиявлення.

Схожі статті