468×60
468×60

Домушника затримали збаразькі правоохоронці

kragaМеталевий радіатор опалення, металеву сушку, чавунні частини пічного опалення та інші речі домашнього вжитку викрав невідомий із будинку в Збаражі. На момент злочину у помешканні людей не було. За житлом наглядала родичка власників. В ніч з 21 на 22 листопада жінка почула шум з сусіднього житла. Про це вона повідомила правоохоронців.

На місце виклику виїжджала слідчо-оперативна група. За словами Василя Глинчука, старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Збаразького відділення поліції, в ході огляду місця події правоохоронці задокументували крадіжку. Невідомий проник до приміщення, віджавши дерев’яні двері. Відомості по даному факту внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань, як замах на крадіжку відповідно до частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

- В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції Збаразького відділення поліції встановили, що дану крадіжку вчинив раніше судимий мешканець Збаража, який неодноразово притягувався за скоєння аналогічних злочинів.

Затримали підозрюваного відповідно до статті 208 КПК наступного дня після злочину. У скоєному чоловік зізнався. Йому оголосили підозру.

Схожі статті