468×60
468×60

На Тернопільщині чергові жертви ДТП

dtpНеуважність пішоходів, ігнорування правил дорожнього руху водіями, погіршення погодних умов на які не зважають більшість учасників дорожнього руху – основні фактори аварійності.

За останній робочий день та вихідні на дорогах міста й області правоохоронці зареєстрували 9 дорожньо-транспортних пригод.

16 листопада у Кременці трапилася автопригода з потерпілими. При виїзді слідчо-оперативної групи та групи реагування патрульної поліції стало відомо, що водій автомобіля Peugeot-406 збив пішохода. Останній, каже кермувальник, раптово вийшов на проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

В результаті удару чоловіка з закритим переломом шийки правого плеча бригада швидкої доправила до лікарні. Його госпіталізували у травматологічне відділення. В учасників автопригоди взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Ще один наїзд на перехожого завершився летально. Про нещастя на лінію “102″ 16 листопада повідомив сам кермувальник автомобіля марки Volkswagen Golf. За попередньою інформацією, водій не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та збив пішохода на Збаражчині, на автодорозі м-19.

Потерпілий – житель Тернополя, 1948 року народження. Він від отриманих травм помер на місці події.

З переломами ребер, забоями та травмами за меддопомогою звернулися два жителі Гусятинського району. Чоловіки стали жертвами дорожньо-транспортної пригоди. У неділю, 18 листопада, близько шостої години ранку їх збив водій автомобіля ВАЗ-2101. Потерпілі йшли узбіччям дороги в попутному напрямку з транспортним засобом.

Одного з травмованих госпіталізували у реанімаційне відділення. В усіх учасників даної автопригоди взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Схожі статті