468×60
468×60

Гусятинські поліцейські викрили магазинного крадія

kradigkaУ вчиненні серії крадіжок співробітники Гусятинського відділення поліції підозрюють 18-річного уродженця району. Юнак обікрав два магазини та складське приміщення.

Підозрюваний ще неповнолітнім неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. Тепер він фігурант нових кримінальних проваджень, розпочатих за трьома фактами скоєних ним крадіжок.

Об’єктами збагачення юнак обрав магазини та складське приміщення, де не було будь-яких засобів захисту. Перед тим, як вчинити крадіжку, ходив у «розвідку».

Вночі, озброївшись інструментами, пошкоджував вхідні двері та проникав досередини. З магазину у селі Воля викрав товар та гроші, завдавши збитків на суму 1000 гривень. Ще дві крадіжки скоїв у селищі Гримайлів. З крамниці виніс товару майже на 1500 гривень, а зі складського приміщення поцупив міні-холодильник.

Злодійські походеньки припинили співробітники поліції. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

Схожі статті