468×60
468×60

Телефон продала без грошей

shahraiТернополянку обманув спритний шахрай. Жінка в інтернет-мережі торгувала, а от застережень на сайтах не читала. Як результат: втратила мобільний і не отримала грошей.

На одному з сайтів мешканка обласного центру продавала ґаджет. Невдовзі зателефонував покупець. Домовилися, що подавець передасть товар маршрутним автобусом до Хмельницького, а покупець переведе 10 тисяч гривень на банківську картку.

СМС-повідомлення про оплату надійшло на телефон на автовокзалі, а жінка скинула невідомому дані про рейс. Автобус відправився, а тернополянка лише наступного дня при спробі зняти готівку зрозуміла, що стала жертвою шахрайства. Обіцяних грошей на картці не було.

Правоохоронці радять бути дуже обачними, торгуючи дороговартісними речами. Не довіряйте незнайомцям  – спочатку добре перевірте, чи надійшли кошти на рахунок, а лише тоді віддавайте до рук покупців товар! Торгуючи чи купуючи у мережі, оплачуйте товар вже після отримання в приміщенні служби доставки. І не надавайте потенційним покупцям будь-які конфіденційні дані!

Схожі статті