468×60
468×60

Незареєстрована зброя та боєприпаси – підстава для відкриття кримінального провадження

zbroyaП’ять фактів незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами за минулу добу зареєстрували працівники поліції Тернопільщини.

В ході проведення профілактичних заходів загальнодержавного рівня під умовною назвою “Зброя та вибухівка” стало відомо, що житель Кременецького району за місцем проживання зберігає незареєстровану вогнепальну зброю. Предмет вилучили.

Банку з речовиною сірого кольору, схожою на порох, добровільно здав у Шумське відділення поліції місцевий мешканець. Що саме було у емності, встановлять експерти НДЕКЦ. Перевірятиме експертиза і малокаліберну гвинтівку марки “ТОЗ-8″, яку приніс у Козівське відділення поліції чоловік, 1954 року народження.

Аби уникнути відповідальності, добровільно здав металевий предмет, схожий на гранату РГД-5 із запалом, і житель села Великий Ходачків.

Відповідатиме перед законом уродженець Тернополя. Чоловік намагався продати предмет, схожий на гранату. Оцінив свій товар в шістсот гривень. Проте завершити задумане йому не вдалося. Продавця затримали відповідно до статті 208 КПК, а небезпечний товар працівники поліції вилучили та направили на експертизу.

Усі факти внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 263 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Схожі статті