468×60
468×60

В Головному управління поліції Тернопільщини відзначили День державного прапора

День державного прапора поліцейські Тернопільщини відзначили урочистим підняттям стягу на флагштоку біля адміністративної будівлі управління. Проте за наказом керівника поліції жовто-синє знамено було приспущене, адже рівно 2 роки тому при виконанні службових обов’язків трагічно загинули два поліцейські Андрій Чернятинський та Олександр Рудик.
-Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний прапор України, – звернувся до присутніх керівник Головного управління поліції Тернопільщини Олександр Богомол. – Символами України в новітньому їх трактуванні є безхмарне небо, як символ миру, та жовті пшеничні лани, як символ достатку. Ці кольори є втіленням єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під цим знаменом ми йшли до проголошення самостійної України, до перемоги. Це наш історичний дух, наша совість і наша незламність, це вічно жива пам’ять і вічна мрія нашого народу.
З нагоди відзначення Дня державного прапора та 27-річниці проголошення Незалежності України семеро тернопільських поліцейських отримали відзнаки та подяки від керівників Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради.

Схожі статті