468×60
468×60

Майже 6 тисяч гривень перерахувала заступник директора кременецького магазину шахраєві, бо думала, що він генеральний директор

telefon 4Потерпіла розповіла, що до неї на робочий номер зателефонував чоловік, який представився генеральним директором львівської торгово-виробничої компанії, якій належить мережа крамниць. Він розпитав про наявну в касі готівку, а потім наказав терміново перерахувати практично усі гроші , а це 5900 гривень, на його мобільний рахунок.

Після дивної телефонної розмови працівниця намагалась дотелефонуватись до керівництва й уточнити, що їй робити, та, за збігом обставин, їй це не вдалось. Відтак бідолашна, аби не наражатись на гнів «генерального», перерахувала власні кошти на вказаний мобільний номер.

Зрештою з’ясувалася, що телефонував зовсім не генеральний директор, а шахрай, і жінка звернулася із заявою в поліцію.За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу – шахрайство. Слідство триває.

А краян поліцейські закликають вчитися на чужих помилках. Звісно, шахраї щоразу придумують нові афери і передбачити усі неможливо, але виявити пильність у справах, що стосуються грошей, ніколи не буде зайвим.

Схожі статті