468×60
468×60

На Тернопільщині відбудуться антитерористичні навчання

sbu26 квітня у Тернополі Служба безпеки України  проводитиме планові антитерористичні навчання. Під час навчань суб’єкти боротьби з тероризмом виконуватимуть практичні завдання з виявлення та знешкодження групи умовних злочинців, яка за легендою діятиме у кількох локаціях міста та околицях обласного центру.

Навчальні завдання відпрацьовуватимуться в умовах наближених до реальних, тому у розшукових заходах братимуть участь екіпіровані спецзасобами силовики. У рамках навчання на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму пересування людей і транспортних засобів.

Управління СБУ в Тернопільській області закликає краян з розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, залучених до тренування.

Незважаючи на те, що силовики протистоятимуть умовним терористам, правоохоронці звертаються до тернополян із проханням не втрачати пильність, адже в цей час поряд із навчальними об’єктами у регіоні можуть діяти і реальні злочинці.

У випадку виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, просимо невідкладно повідомити про це на гарячу лінію УСБУ (0352) 52-90-00, (067) 352-31-00 або 102.

Схожі статті