468×60
468×60

Безпека, захист і сервіс кожного громадянина – основні цілі нової стратегії

nacpoliciya12 вересня в Одесі презентували Стратегію розвитку Міністерства внутрішніх справ України. Заступник міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук заявила, що виклики і загрози нашій безпеці вже давно не мають кордонів, вони нагальні для всього людства.

Тому в новій Стратегії-2020 закладені нові підходи і принципи роботи, а реформування системи МВС – це спільне завдання органів міністерства та громадськості.

Новий документ розробляли спільно з представниками міністерства, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби та Сервісних центрів. До всіх етапів роботи долучались також експерти Консультативної місії Європейського Союзу.

У ході роботи над проектом Стратегії, було визначено сім основних пріоритетів, які є спільними для кожного органу системи та актуальними для всього суспільства – безпечне середовище, протидія злочинності, дотримання прав і свобод людини органами системи МВС, ефективне інтегроване управління кордонами і збалансована міграційна політика, якість і доступність послуг, ефективне врядування, прозорість і підзвітність, розвиток кадрового потенціалу та соціальний захист працівників.

Долучитися до обговорення за круглим столом “Стратегії-2020 МВС України” запрошуємо представників Тернопільщини . А саме – представників силових структур краю, які перебувають в підпорядкуванні міністерства внутрішніх справ: патрульну поліцію, ДСНС, сервісний центр та міграційну службу, а також громадські організації та активних мешканців області для обговорення проекту . Запропоновані пропозиції будуть вислухані та розглянуті у Києві на засіданні Громадської ради при МВС України.

Зустріч відбудеться о 13:00 в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області в понеділок, 18 вересня, за адресою: вул. Валова, 11.

Схожі статті