468×60
468×60

Житель Борщівщини викрадав, аби підзаробити

kradigkyПравоохоронці Борщівщини піймали серійного крадія металу. Житель села Озеряни впродовж кількох місяців викрадав з території приватного господарства усе, що міг реалізувати і заробити на цьому гроші.

У ході слідчо-оперативних заходів стало відомо, що злодій привласнив чотири рулони металевої огороджувальної сітки, кілька металевих катків до трактора та 140 кілограмів пшениці.

Як повідомив Іван Озимок, старший слідчий Борщівського відділення поліції, злодій мешкав за метрів 50 від фермерського господарства. Під час сезонних робіт підпрацьовував там і знав, що і де лежить.

Заходив на територію з необгородженої сторони і час від часу виносив реманент. Про крадіжку речей власник господарства запідозрив лише тоді, коли помітив, що до сусіда під’їхав бус і на нього вантажать катки, схожі на його. Про свої підозри повідомив правоохоронцям.

Під час перевірки поліцейські з’ясували, що сусід дійсно причетний до серії крадіжок. Чоловік безробітний, раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв. Тепер п’ятдесятидев’ятирічному борщівчанину доведеться відповідати за злочин.

Слідчі відкрили кримінальне провадження відповідно до статті 185 частини 1 ККУ – крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає покарання на строк арештом від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Схожі статті