468×60
468×60

На Тернопільщині у двох ДТП травмувалося двоє людей

dtpДо травматологічного відділення Бучацької лікарні після дорожньо-транспортної пригоди потрапив велосипедист, 1961 року народження. Аварія трапилася 20 вересня близько 17:20 в селі Трибухівці.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій марки “DAEWOO-SENS”, при виїзді з другорядної дороги, порушив правила дорожнього руху і не пропустив велосипедиста, який рухався головною трасою.

В результаті зіткнення велосипедиста з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. В обох кермувальників взяли кров для проведення токсикологічної експертизи.

Повідомлення про травмованого у аварії чоловіка надійшло в Тернопільське відділення поліції від медичного працівника лікарні. Він заявив, що до них за меддопомогою з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійними ранами привезли шістдесятивосьмилітнього жителя селища Бірки.

За попередньою інформацією, дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 17:00. Водій автомобіля “ГАЗЕЛЬ”, рухаючись заднім ходом, не помітив чоловіка і збив його.

Триває слідство.

Схожі статті