468×60
468×60

Три ДТП трапилося на дорогах Тернопільщини за минулі вихідні

dtpНа автодорозі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ, між селищем Дружба та селом Дарахів Теребовлянського району, зіткнулися дві автівки – “ВАЗ-2107″ та “ЗІЛ”.

Аварія трапилася 21 травня близько 9:30. За попередньою інформацією, водій легківки не дотримався безпечної швидкості руху, не звернув увагу на знак, який вказував на проведення дорожніх робіт та в’їхав у вантажівку. Остання очищала дорожнє покриття.

В результаті зіткнення карета швидкої забрала до лікарні з травмами, забоями та переломом зап’ястя водія і пасажира “ВАЗу”.

Ще одну ДТП зареєстрували теребовлянські правоохоронці у неділю, 22 травня, на перехресті доріг в селі Іванівка.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що на автодорозі Галич-Городок водій “Москвича” порушив правила проїзду перехрестя. Він не пропустив автомобіль “Вольво-S-80″, який рухався головною дорогою, та зіткнувся з ним.

Пасажирів вітчизняного авто, жителів Чорткова 1935 та 1937 років народження, доправили до лікарні.

Повідомлення про аварію надійшло того ж дня і до поліцейських Тернопільського відділення поліції від лікаря приймального відділення обласної дитячої лікарні. До них із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та саднами спини для надання меддопомоги привезли неповнолітнього хлопчика, мешканця Львівської області.

Травми дитина отримала в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася в селищі В.Бірки близько 13:00. Його на проїжджій частині збив автомобіль “ВАЗ-21099″.

У водіїв, причетних до усіх аварій, правоохоронці взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Схожі статті