468×60
468×60

Перших три дні травня не минули на Тернопільщині без криміналу

policiyaВ святкові дні 66 працівників поліції щодня охороняли спокій мешканців та гостей обласного центру. У вечірній та нічний час на вулицях додатково чергували, окрім поліцейських, ще й військовослужбовці Національної гвардії України.

1200 поліцейських стежили за порядком під час богослужінь. За три дні свят на Тернопільщині не зарестровано жодних міжконфесійних конфліктів, а от ситуація з криміналом дещо інша.

За 1,2,3 травня в області зафіксовано 13 кримінальних правопорушень. З них – 9 крадіжок.

Першого травня на Борщівщині з приватного господарства невідомі винесли гусей, а у Тернополі з квартири викрали 20 найменувань золотих виробів.

Із недобудованого приміщення школи в Заліщицькому районі другого травня викрали будівельні матеріали, а в обласному центрі від злодіїв потерпіло троє мешканців. На вулиці Шопена невідомі відважили металопластикове вікно та проникли до квартири. З приміщення винесли гроші, золото та дороговартісні годинники. Сума збитків – 74 200 гривень.

Намагалися відкрити двері зловмисники і на вулиці Петлюри. Проте вони не змогли впоратися з замком, а лише пошкодили його.

Майже 23 тисячі збитків зазнав житель села Плотича Тернопільського району. З пасовища невідомі викрали його коня та дерев’яний віз. Правоохоронці встановили особу зловмисника – це двадцятитрьохлітній житель села Ігровиця. У скоєному чоловік зізнався.

Третє травня також не минуло без реєстрації крадіжок. На вулиці Глінки з квартири невідомі винесли коштовні вироби на 7 тисяч гривень.

Став жертвою крадіїв і житель Теребовлянщини. З його авто злодій, пошкодивши замок, витягнув гаманець в якому було 600 гривень.

Не обійшлися свята і без бійок. На Привокзальному майдані 3 травня побили чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, конфлікт виник близько 1:30. На автомобільній стоянці словесний конфлікт між чоловіками переріс у бійку. Невідомий вдарив тернополянина в обличчя та сів в автівку темного кольору та поїхав у невідомому напрямку. В результаті удару потерпілий впав та вдарився головою об бетон. Чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму та перелом склепіння й основи черепа. Його госпіталізували до реанімаційного відділення обласної лікарні. Хулігана розшукують правоохоронці.

За перших три дні травня на дорогах області трапилося 6 аварій, в яких двоє людей загинуло, а 14 отримали травми.

Схожі статті