468×60
468×60

Тернополянин у салоні авто перевозив наркотики

amfetaminУ незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів тернопільські працівники Департаменту протидії наркозлочинності підозрюють 34-річного мешканця обласного центру. Молодик у власному авто перевозив наркотики та обладнання для їх продажу.

Як повідомив начальник відділу другого управління Департаменту протидії наркозлочинності в Тернопільській області Володимир Строїч, поліцейські в ході оперативно-профілактичного відпрацювання отримали інформацію про те, що мешканець Тернополя може зберігати наркотичні засоби.

28 квітня під час проведення оперативних заходів поліцейські спільно з працівниками обласного відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та патрульними поліцейськими Тернополя зупинили на одній з вулиць міста авто підозрюваного. Під час огляду правоохоронці виявили в салоні іномарки полотняну сумку з 10-ма грамами марихуани, електронні ваги з залишками наркотичної речовини, схожої на амфетамін, чотири навігатори з кабелями та два предмети схожі на пістолети.

Чоловіка доправили у відділення поліції для документування. Вилучене направлено на експертизу.

Як зясувалося, тернополянин в минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння наркотичних злочинів, однак продовжив займатися протиправним.

По даному факту розпочато досудове розслідування за ч.1 статті 309 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичних речовин до підозрюваного. Тривають слідчі дії.

Схожі статті