468×60
468×60

Не сприяйте злочинцям у крадіжці своїх машин! – закликають правоохоронці

avtoВідчинену, з ключами в замку запалювання та з увімкненим двигуном залишив громадянин республіки Ірак свій “Мерседес Е-220″ та на кілька хвилин відійшов по справах. Цього часу вистачило невідомим, аби сісти у автомобіль та поїхати.

Інформація про крадіжку автівки надійшла в Тернопільський відділ поліції 9 лютого о 23:40 від тернополянина. Чоловік заявив, що на вулиці Острозького, поблизу цілодобового магазину, невідомі викрали у іноземного студента іномарку.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють особу крадія.

Нагадаємо, що від початку року це вже четверта крадіжка автомобіля, який без нагляду та з ключами в замку запалювання залишили безпечні власники.

Поліцейські звертаються до водіїв транспортних засобів не сприяти злочинцям у крадіжці своїх машин. Викрадачі не нехтують ні автомобілями іноземного виробництва, ані старенькими автівками.

- Ніколи не залишайте ключі від автомобіля у замку запалення, вимикайте двигун і замикайте авто навіть якщо відходите на хвилинку. Ці ж застереження стосуються ситуацій, коли ви довго стоїте у заторі. Крадію дуже легко заволодіти вашими речами через відкриті вікна чи двері;

- не користуйтеся послугами сумнівних СТО, не залишайте свої автомобілі з ключами малознайомим майстрам чи співробітникам автостоянок та автомийок, особливо на ніч.

— якщо вас зупиняють малознайомі люди, ні в якому разі не вимикайте двигун і не відкривайте дверей. Всі запитання можна вирішити і через опущене вікно;

Потурбуйтеся про безпеку вашого автомобіля, зробіть все можливе, аби ваш транспортний засіб не став здобиччю для крадіїв. Якщо все таки сталося неминуче — не займайтеся пошуком самостійно! Негайно зверніться до найближчого відділення поліції.

Схожі статті