468×60
468×60

У Тернополі поліцейські затримали злодія, який обкрадав супермаркети

kradigkaУ вчиненні серії крадіжок з торгових закладів співробітники поліції підозрюють 33-річного жителя Тернополя. Чоловіку впродовж кількох місяців вдавалося непомітно виносити товар з супермаркетів. Злодійські походеньки припинили співробітники Тернопільського відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, протиправне злодій вчиняв не лише в обласному центрі. За наживою їздив до Козови та Бережан. Обирав великі торгівельні заклади на кшталт супермаркетів. Під виглядом покупця заходив до магазину та довго розглядав різний товар. Обирав момент, коли нікого не буде поруч, і брав з полиць все, що потрапляло під руку. Ховав крадене під верхній одяг і виходив.

В одному із тернопільських магазинів викрав 35 плиток шоколаду, з іншого виніс елітне спиртне.

Правоохоронці задокументували декілька повідомлень про крадіжки з магазинів. Співставивши факти та переглянувши відео з крамниць, поліцейські припустили, що до їх вчинення може бути причетна одна і та ж особа. Злодієм виявився неодноразово судимий 33-річний житель Тернополя.

Тернополянину оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Схожі статті