468×60
468×60

Тернопільські поліцейські розслідують шахрайство, пов’язане із доставкою товару

1Ні сировини, ні повернення грошей не дочекалася фірма з Чернігова, яка займається виготовленням паркету.

Товар вони замовили у підприємця з Гусятинщини, проте вантаж так і не отримали. Поліцейські з’ясовують усі обставини шахрайської схеми.

Як розповів начальник Гусятинського відділення поліції Олег Білобровець, до них із заявою звернувся місцевий приватний підприємець. Чоловік вже декілька років займається виготовленням виробів із дерева та співпрацює з чернігівською фірмою – продає їм заготовку паркету.

Замовник із Чернігова перерахував на рахунок гусятинського бізнесмена понад 50 тисяч гривень за товар. Згодом за сировиною приїхав вантажний автомобіль марки «Рено». За словами заявника, він завантажив автомобіль заготовкою паркету на загальну суму 35 тисяч гривень та видав водієві накладні.

Те, що товар не дійшов до замовника, підприємець з Гусятинщини дізнався лише через місяць, коли до нього зателефонували чернігівські колеги. Вони повідомили, що деревину не отримали.

За даним фактом співробітники Гусятинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 190 ККУ – шахрайство. Правоохоронці з’ясовують, чому товар не дійшов до замовника. Уже встановлено особу-перевізника вантажу. Проводяться подальші слідчі дії з метою розкриття даного злочину.

Поліцейські звертаються до осіб, які займаються приватним бізнесом, бути обережними та пильними. Обов’язково перевіряйте документи у осіб, яким передаєте товар. Завжди підтримуйте зв’язок із замовником, аби впевнитися у доставці . У разі непередбачуваної ситуації телефонуйте на лінію “102″.

Схожі статті