468×60
468×60

Дорогі краяни! Прийміть щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

12015-ий став для кожного з нас роком надії і відчаю, впевненості і розчарувань, здобутків і втрат. Ми отримали такі бажані перспективи на євроінтеграцію, проте досі платимо за них життями воїнів, що боронять територіальну цілісність України.

Держава нарешті впевнено стала на шлях реформ і перетворень, проте декому не вистачає терпіння йти до кінця. Та віра здолає зневіру і, сподіваюся, 2016-ий стане для кожного українця роком стабільності, достатку, миру, спокою. Але для цього потрібно працювати, не покладаючи рук.

Наше найбільше завдання на прийдешній рік – це вийти на шлях цивілізованого розвитку й гідного життя.

В непростих умовах ми переосмислили цінність і значення слів «мир» та «милосердя», «відвага» та «людяність», «відданість» та «відповідальність». Хай вони стануть нашими дороговказами на майбутнє, кредом нашої нації, життєвим девізом кожного з нас.

Я вірю в щасливе майбутнє свого народу, тому разом з тисячами відданих Україні поліцейських, котрі не зрадили присяги і нині доводять свій професіоналізм та долають усі випробовування, стоятиму на захисті прав та свобод кожного громадянина нашої країни.

Щиро зичу всім великої любові один до одного, великої віри в наше щасливе прийдешнє, великих звершень на благо України!

Христос рождається! Славімо його!

З найкращими побажаннями радник Голови Національної поліції України-т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол

Схожі статті