468×60
468×60

9 аварій трапилося на Тернопільщині 28 грудня

dtp3Шість аварій у Тернополі, дві на Кременеччині, одна в Гусятинському районі – такі невтішні показники за понеділок, 28 грудня.

У кожній автопригоді є травмовані, в одній загинув чоловік, але водій з місця пригоди втік.

Окрім цього, правоохоронці зареєстрували по області ще й близько 17 дорожньо-транспортних пригод з матеріальними збитками.

О 13:45 про аварію з потерпілими на вулиці Протасевича телефоном повідомив тернополянин. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, водій автомобіля “ВАЗ-2109″ виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автівкою “ГАЗ 3307″, а після цього ще й з “Опелем”.

Внаслідок ДТП бригада швидкої із забоєм грудної клітки та відкритим переломом пальця руки до медзакладу доправила водія “Жигулів”.

Ще одна аварія на Протасевича зафіксована о 15:10 – зіткнулися автомобіля “Шевроле Авео” та “Форд транзит”. Внаслідок ДТП ушкодження хребта отримала пасажир “Форду”. Її не госпіталізовували.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася близько 16:00. На нерегульованому перехресті Лучаківського-Громницького не розминулися “ЗАЗ Віда” та “Мітсубісі Паджеро”. До медзакладу із забоєм коліна звернулася пасажирка з вітчизняної автівки. Її не госпіталізовували.

Із забоєм голови, переломом малогомілкової кістки в лікарню швидкої допомоги потрапив мешканець селища Велика Березовиця, 1966 року народження. Чоловіка близько 17:55 на вулиці Злуки збив водій автомобіля “Сітроен Діспатч”. У кермувальника взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, а автівку помістили на арештмайданчик.

Повідомлення про те, що на масиві Новий Світ водій автомобіля “Део-Ланос” збив її доньку надійшло від мешканки обласного центру. Жінка заявила, що аварія трапилася близько 18:05. Двадцятип’ятилітня дівчина із забоєм гомілки та ліктьового суглобу звернулася до травмпункту. Місцезнаходження водія та автомобіля встановлюють правоохоронці.

Фрагменти кріплення бокового дзеркала та пластикового крила білого кольору – усі ці частини залишилися від автомобіля, який 28 грудня близько 22.05 у Тернополі збив чоловіка і з місця пригоди втік. За попередніми даними, водій рухався вулицею Микулинецька в напрямку селища Велика Березовиця. Потерпілий – мешканець смт. Березовиця, 1985 року народження. Чоловік переходив дорогу за межами пішохідного переходу.

Його із відкритою черепно-мозковою травмою та кровотечею доправили в нейрохірургічне відділення. Проте травми виявилися несумісні з життям.
Правоохоронці розшукують водія-втікача.

На Кременеччині бригада швидкої з автодороги Кременець-Тернопіль із гематомами, переломом кісток носа та саднами, а також у стані алкогольного сп’яніння до лікарні привезли мешканця села Плоске. Дані травми чоловік отримав внаслідок ДТП.

При виїзді на місце пригоди з’ясувалося, що потерпілий потрапив під колеса автомобіля “Фольксваген-Пасат”.

На Гусятинщині водій автомобіля “ВАЗ-21099″ збив пішохода. За попередньою інформацією, жінка переходила дорогу за межами переходу. Потерпілу госпіталізували до лікарні. У неї закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та закритий перелом стегна.

Правоохоронці переконані, що одна з основних причин ДТП – неуважність водіїв та безпечність пішоходів. Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху не порушувати правила та стежити за дорогою.

Схожі статті