468×60
468×60

Бути уважними на дорозі закликають правоохоронці водіїв та пішоходів

dtp1За допомогою до травмпункту із забоями 3 грудня звернулася мешканка обласного центру. Двадцятиоднорічна тернополянка травми отримала під час дорожньо-транспортної пригоди. Про це в Тернопiльський відділ поліції повідомив лікар медустанови.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події встановила, що водій автомобіля “Пежо-206″, рухаючись вулицею Пирогова в напрямку Татарської, збила дівчину. Остання переходила дорогу в межах пішохідного переходу.

Потерпілу не госпіталізовували. Після огляду лікаря її відпустили додому. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, автомобіль на момент слідства, перебуватиме на арештмайданчику.

Ще одне повідомлення від чергового лікаря Кременецької райлікарні надійшло до поліцейських. Із закритою черепно-мозковою травмою, тупою травмою носа до них швидкою допомогою привезли жителя села Горинка, 1984 року народження. Чоловік травмувався в дорожньо-транспортній пригоді.

Потерпілий на власному автомобілі “Мерседес-Бенс” не обрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням. Автівка з’їхала на узбіччя і врізалася в дерево. Водія госпіталізували до анестезіологічного відділення.

Обидві аварії внесені до єдиного реєстру досудових розслудувань за частиною 1 статті 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Схожі статті