468×60
468×60

На Тернопіллі адміністратори ЦНАП, що працюють по лінії ДМС, підвищують кваліфікацію

nav4annyaУправління ДМС в Тернопільській області на виконання Розпорядження КМУ №523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» зорганізували навчання для працівників Центрів надання адміністративних послуг.

У міграційній службі сподіваються, що це допоможе уникнути ситуацій, коли недосконале знання адміністраторами ЦНАП нормативної бази по лінії ДМС ускладнює своєчасне надання послуг громадянам.

Графік навчань затверджено заступником голови ОДА за погодженням Управління ДМС в області. Триватимуть заняття з 7 по 28 листопада.

Неправильно заповненні відомості щодо реєстрації місця проживання і талони зняття з реєстрації, помилки при заповненні заяв на видачу паспорта громадянина України, передача до підрозділів УДМС неповних пакетів документів – помилки, які найчастіше допускають працівники ЦНАП при наданні послуг по лінії міграційної служби. З урахуванням цих недоліків Управління ДМС розробило програму навчання. Відтак до неї були включені як теоретичні, так і практичні заняття.

Мета теоретичної частини навчання – ознайомити адміністраторів з нормативною базою, яка регламентує діяльність ДМС та інформаційними і технологічними картками адмінпослуг. На практичному занятті працівники ЦНАПів матимуть можливість відпрацювати навички із заповнення бланків на отримання адмінпослуг.

Схожі статті