468×60
468×60

На двох – три кримінальні статті

kradigka2У вчиненні серії крадіжок та незаконних заволодінь автотранспортом тернопільські правоохоронці підозрюють двох молодих людей. Раніше судимий житель Великої Березовиці скомпанувався з тернополянином і злочинний дует промишляв майновими злочинами в обласному центрі.

Останнім «подвигом» зловмисників стало незаконне проникнення до чужого помешкання. Молодики, хильнувши зайвого, вирішили пошукати наживи в одному з приватних будинків в Тернополі. Раптова поява кватиранта – студента з Африки, який орендує помешкання, спантеличила непроханих візитерів і вони до приїзду правоохоронців не змогли вибратися з чужого будинку. Там їх і застали співробітники служби охорони.

Як повідомив начальник Тернопільського міського відділу внутрішніх справ Петро Гукалюк, підозрюваними виявилися 21-річний раніше судимий за майнові злочини житель Великої Березовиці та 20-річний терноплянин.

З’ясувалося, молоді люди причетні й до інших протиправних діянь. В ході слідчо-оперативних заходів було встановлено, що злодійський дует має стосунок до крадіжок велосипеда з багатоповерхівки на вулиці 15 Квітня та товару з торгового центру «Новус». Незаконне заволодіння мопедами «Хонда» та «Вайпер» – теж справа рук зловмисників.

Проти зловмисників розпочато кримінальні провадження одразу за трьома статтями ККУ – крадіжка, незаконне заволодіння транспортним засобом та незаконне проникнення до житла.

Схожі статті