468×60
468×60

Тернопільські міліціонери викрили юного торговця марихуаною

konoplyzЗа підозрою у зберіганні та реалізації наркотичних речовин оперативники обласного управління міліції затримали 19-річного тернополянина. Молодик продавав марихуану мешканцям області.

Як розповів начальник відділу боротьби з незаконними обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Володимир Строїч, підозрюваний навчається в одному з тернопільських вишів. Він налагодив схему незаконної торгівлі. Парубок збував заборонене зілля в розважальних закладах міста, серед однолітків та знайомих.

В ході оперативно-слідчих дій правоохоронці задокументували факт збуту юним ділком марихуани. Хлопець продав дві сірникові коробки із дурманом за 300 гривень. В ході санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили у нього наркотичне зілля.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК України. Проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 307 ч. 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Правоохоронці з’ясовують канали надходження наркотиків. Триває досудове розслідування.

Схожі статті