468×60
468×60

Міліціонери викрили п’ятьох тернополян, причетних до грабунку

napadТілесними ушкодженнями та втратою майна закінчився для двох тернополян відпочинок у парку Національного відродження. Хлопця та дівчину пограбували п’ятеро невідомих. Сьогодні злочинна група вже під слідством.

Фігурантами кримінального провадження, порушеного за частиною другою статті 186 Кримінального кодексу, стали п’ятеро мешканців обласного центру.

Зі слів правоохоронців, раніше жоден з підозрюваних не мав проблем із законом. Зі слів самих підозрюваних, того вечора вони вживали алкогольні напої.

Як розповів потерпілий, разом зі знайомою вони відпочивали у парку Національного відродження. До пари підійшли п’ятеро молодиків і стали вимагати гроші. Хлопець відповів категоричною відмовою, за що отримав удар в обличчя. Далі у потерпілого відібрали мобільний, а з шиї дівчини, яка була поруч з ним, зірвали золотий ланцюжок.

Незважаючи на те, що злочин трапився вночі і потерпілим важко було описати своїх п’ятьох кривдників, правоохоронцям таки вдалося встановити підозрюваних. До слова, серед них є й неповнолітній.

Зловмисникам висунули обвинувачення у вчиненні грабежу, поєднаного з насильством. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Схожі статті