468×60
468×60

Підлітка із Заліщицького району знайшли мертвим у кар’єрі

vbyvstvoМайже п’ять діб тривали пошуки 17-річного жителя села Лисівці Заліщицького району. У четвер, 17 вересня, неповнолітнього знайшли мертвим. Тіло хлопця було закопане у кар’єрі поблизу села Мушкарів Борщівського району. На це місце вказав 55-річний водій мікроавтобуса, який зізнався, що причетний до загибелі дитини.

Працівники Борщівського, Заліщицького, Чортківського райвідділів внутрішніх справ, співробітники обласного управління карного розшуку, кінологи, рятувальники, мешканці навколишніх з місцем зникнення неповнолітнього сіл розшукували 17-річного хлопця.

Зі слів начальника борщівської міліції Володимира Горб‘яка, на той час відпрацьовувалося дві версії: розшукуваний став жертвою дорожньо-транспортної пригоди, або ж не зміг знайти дороги додому і заблукав.

Підставами для виникнення саме таких припущень стали події, що розвивалися напередодні. Міліціонерам було відомо, що неповнолітній у суботу гуляв на весіллі в Олексинцях Борщівського району. Зі слів свідків, вживав спиртне. Над ранок вирушив додому.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що про зникнення неповнолітнього може знати 55-річний житель села Мушкарів Борщівського району. Припущення оперативників підтвердилися.

Володимир Горб‘як каже, що тіло розшукуваного знайшли саме в тому місці, на яке й вказав житель Мушкарова. Судово-медичний розтин встановить остаточну причину смерті підлітка. Допоки кримінальне провадження порушено за частиною першою статті 115 ККУ.

Схожі статті