468×60
468×60

З відрядження у зону АТО повернулися міліціонери Тернопілля

1Після успішного виконання завдань на Донбасі міліціонери Тернопілля щасливо повернулися додому. У складі зведеного загону – добровольці з різних підрозділів обласного управління міліції та міськрайвідділів області.

Правоохоронці впродовж місяця забезпечували громадський порядок, контролювали рух автотранспорту на блокпостах, допомагали колегам з місцевих райвідділів боротися зі злочинністю.

Більшість бійців вже не раз бували у службових відрядженнях на Сході, але є й такі, для кого це було вперше. До останніх належить начальник Підгаєцького райвідділу внутрішніх справ Юрій Кунька.

Попри те, що досвіду перебування на Донбасі у правоохоронця ще не було, зваживши на його професійні та особистісні якості, керівництво доручило Юрію Кунці очолити зведений загін. Довіру майор міліції виправдав. Під його проводом бійці зведеного загону успішно виконали поставлені перед ним завдання й живими та здоровими повернулися додому.

Попри ранній час, на плацу міліціонерів зустріли найрідніші: батьки, дружини, діти, друзі. Саме ці люди підтримували бійців впродовж місяця нелегкого відрядження, їхні молитви і віра в щасливе повернення служили найсильнішим захистом для правоохоронців.

Схожі статті