468×60
468×60

За добу під колеса автомобілів потрапило четверо мешканців області

dtpЧотири аварії за одну добу зареєстрували правоохоронці Тернопільщини. Усі дорожньо-транспортні пригоди трапилися в проміжок часу від 18.00 до 22.30 у суботу, 12 вересня.

На лінію “102″ зателефонував невідомий і повідомив, що на вулиці 15 Квітня, поблизу заводу “Оріон”, аварія з потерпілими.

Державтоінспектори з’ясували, що близько 18.10 водій автомобіля “Мітсубісі”, рухаючись у напрямку Збаразького повороту, збив пішохода, 1970 року народження. За попередніми даними, тернополянин переходив проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Його з травмами та переломом лівої гомілки госпіталізували до реанімаційного відділення.

Ще одне повідомлення про автопригоду з потерпілими на автодорозі в селі Чистилів Тернопільського району надійшло від тернополянки. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “ВАЗ-2106″ скоїв наїзд на пішохода, який, за його словами, раптово вийшов на дорогу. Потерпілого доправили до нейрохірургічного відділення Тернопільської університетської лікарні

На дорожньо-транспортну пригоду виїжджали правоохоронці Збаража. Там близько 21.55 автомобіль збив пішохода. На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Мамалига водій автівки “ВАЗ-2101″ скоїв наїзд на мешканця села Лозова, 1968 року народження. Внаслідок ДТП останній потрапив до реанімації.

За меддопомогою до Тернопільської обласної дитячої лікарні з закритим переломом передпліччя, саднами обличчя та коліна звернувся чотирнадцятилітній мешканець обласного центру. Хлопець потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Працівники державтоінспекції встановили, що його близько 22.00 збив автомобіль “ВАЗ-2105″. Аварія трапилася на вулиці Купчинського. Потерпілий перетинав проїжджу частину дороги в межах регульованого переходу на “зелене світло”.

Усі автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

Схожі статті