468×60
468×60

Затримати грабіжницю правоохоронцям допомогли мешканці Тернополя

1Повідомлення про скоєння грабунку надійшло на пульт “102″ Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ від 34-річної тернополянки. Жінка розповіла, що на ринку її пограбувала невідома. Зловмисницю вдалося впіймати.

Працівники міліції виїхали на місце події. Як з’ясували правоохоронці, підозрювана у скоєнні злочину – 32-річна мешканка Козівського району.

Жінка безробітна, в минулому вже притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. До обласного центру приїхала з метою наживи. У натовпі на ринку молодиця витягла з сумки тернополянки гаманець з грошима.

Намагаючись втекти, вона навіть скористалася газовим балончиком. Однак пересічні громадяни завадили грабіжниці покинути місце злочину. Зловмисницю передали до рук правоохоронців.

Працівники міліції затримали підозрювану згідно статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно статті 186 ККУ – грабіж. Правоохоронці перевіряють її на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Схожі статті