468×60
468×60

Шановні тернополяни та гості міста!

bogomol28 серпня Тернопіль святкує своє 475 День народження! День міста – це свято улюблене всіма його мешканцями і нагода віддати шану тим, хто творив його.

Всі ми любимо наше молоде, зелене місто за те, що воно є, а ми в ньому живемо, працюємо, ростимо дітей, радіємо життю.

Нехай наш Тернопіль буде завжди квітучим, красивим та безпечним, а життя кожної родини наповнюється душевним теплом, радістю і благополуччям!

Сучасний Тернопіль – це упорядковане, динамічно зростаюче і комфортне для життя місто. Нехай це свято об’єднає нас, дасть можливість ще більше відчути себе земляками! Нехай молодіє і гарнішає Тернопіль, міцніє його економіка і багатіє культура! Нехай з’являються нові сім’ї і народжуються маленькі городяни, за якими майбутнє нашого міста! А я від імені правоохоронців міста запевняю, що ми докладемо максимум зусиль, щоб забезпечити в нашому обласному центрі законність та правопорядок.

Нехай кожен житель пишається своїм Тернополем.

Бажаю нашому місту процвітання і благоденства, а всім жителям – здоров’я, щастя і відмінного настрою! Нехай повага і взаємна підтримка стануть основою зміцнення нашого товариства, тоді нам буде легше впоратися з будь-якими труднощами та завданнями.

З повагою начальник УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол

Схожі статті