468×60
468×60

Житель Підгаєцького району обікрав будинок чоловіка, якому допомагав по господарству

kradigkaЗаява про крадіжку з будинку надійшла до працівників Підгаєцького райвідділу міліції від 47-річного жителя райцентру. Чоловік повідомив, що вночі з його помешкання викрали гроші. Правоохоронці почали з’ясовувати обставини злочину.

За словами заявника, він пішов на ніч на роботу, а повернувшись вранці, виявив виламані вхідні двері. З оселі зник гаманець, в якому було понад 100 доларів, 170 євро та 700 гривень.

У протиправному чоловік запідозрив хлопця, який допомагав йому у проведенні ремонтних робіт. Потерпілий намагався дотелефонуватися до нього, проте останній на зв’язок не виходив.

Підозри заявника підтвердилися. Міліціонери встановили, що гроші з його оселі дійсно вкрав помічник по господарству – 25-річний житель одного із сіл району. Той зізнався у вчиненому.

Підозрюваний вже не вперше потрапляє в поле зору міліціонерів. Зараз в суді розглядаються справи по двох крадіжках, в яких він фігурує, як головний підозрюваний.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії молодика слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка. За вчинене йому загрожує від 3 до 6 років в’язниці. Також вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Схожі статті