468×60
468×60

Начальник обласного управління міліції провів «пряму телефонну лінію»

bogomolЗ читачами газети «Свобода» по телефону спілкувався начальник обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол. Лінія зв’язку була «гарячою» понад годину.

Перед тим, як поспілкуватися з краянами у телефонному режимі, Олександр Богомол зустрівся із головним редактором щотижневого видання «Свобода» Михайлом Лисевичем та колективом редакції. Разом обговорили нагальні питання співпраці.

У визначений час розпочалася «пряма телефонна лінія». Краяни «засипали» полковника міліції запитаннями, пропозиціями, зверненнями. Люди цікавилися різним: від розслідування кримінальних проваджень до реформ у правоохоронному відомстві. Хтось скористався можливістю, аби подякувати міліцейському керівнику за роботу його підлеглих, інші навпаки вказали на деякі недопрацювання.

Не усі запитання, які ставили, стосувалися компетенції міліції. Хоча й на них Олександр Богомол намагався дати вичерпну відповідь, або перенаправити співрозмовника до відповідних органів та інституцій.

Загалом під час півторагодинного спілкування до головного міліціонер краю надійшло 14 дзвінків. Ще десять запитань були надіслані громадянами у редакцію «Свободи» заздалегідь. Розгляд, а по можливості й виконання усіх прохань Олександ Богомол взяв на особистий контроль.

- Стати ближчими до людей можна під час безпосереднього спілкування з ними, – впевнений Олександр Богомол. – Це своєрідний місток між людьми у формі та тими, кому вони покликані допомагати. Відтак такі форми співпраці будемо практикувати й надалі.

Схожі статті