468×60
468×60

Працівники ДСО пропонують батькам здійснювати GPS- нагляд за дітьми

1Безпека дітей – основне бажання кожного з батьків. Аби знати, де малеча знаходиться під час ігор на вулиці, державна служба охорони пропонує GPS- трекер.

Це індивідуальна система супутникового стеження, яка визначає місцезнаходження дитини у будь-якій точці, як в даний момент, так і в ретроспективі.

- Відправивши дитину на навчання, ви спокійно можете йти на роботу чи займатись домашніми справами. За допомогою комп’ютера ви зможете відстежувати їх маршрут зі школи – додому. До того ж, батькам надається можливість самим встановити маршрут пересування дитини. При виході за дозволені межі, на комп’ютері відображатиметься червоний сигнал, який вказуватиме на місцезнаходження дитини.

Окрім цього, дитина, в момент відчуття загрози, зможе натиснути кнопку термінового виклику міліції. Після сигналу до дитини приїде озброєний наряд групи затримання Управління Державної служби охорони, – розповів начальник Управління ДСО при УМВС України в Тернопільській області Олег Іващенко.

Застосовувати даний прилад можна і для власної безпеки, при догляді за старшими людьми, за інвалідами та особами, які потребують опіки. Можливо використовувати супутниковий моніторинг для визначення місцезнаходження сумок, багажу, цінних речей тощо.

Схожі статті