468×60
468×60

Гусятинські міліціонери «гарячими» слідами розкрили крадіжку з гаражного приміщення

kradigkaУ вчинені крадіжки співробітники Гусятинського райвідділу міліції підозрюють 24-річного жителя Хмельницької області. Молодик викрав із гаража пенсіонера майна майже на 10 тисяч гривень.

Потерпілий – 78-річний житель одного із сіл Гусятинського району, вранці виявив, що в його гаражі хтось погосподарював. Про факт крадіжки повідомив сільському голові, а той, відповідно, зателефонував до працівників міліції.

Міліціонери, виїхавши на місце події з’ясували, що злодій проник досередини гаражного приміщення, знявши віконну шибу. Здобиччю крадія стали зварювальний апарат, бензопила, електродриль, каністри з дизпаливом. За підрахунками потерпілого, зловмисник виніс майна майже на 10 тисяч гривень.

Оперативно-розшуковими заходами правоохоронці вийшли на слід крадія. Він саме з чужим майном прямував на Хмельниччину.

Причетним до крадіжки виявився 24-річний житель Хмельницької області. Підозрюваний вже раніше був судимий за майнові злочини. Минулого року звільнився з в’язниці, де відсидів 4 роки.

За вчинення крадіжки молодикові знову доведеться понести покарання. Правоохоронці інкримінують йому частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Схожі статті