468×60
468×60

На Тернопільщині правоохоронці знешкодили підозрілий предмет

telefon-bombaУ суботу, 25 липня, близько 5 години ранку до співробітників Монастириського райвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення підозрілого предмету в центрі міста.

Як розповів начальник Монастириського райвідділу міліції Андрій Гожій, металеву валізу сірого кольору, залишену без нагляду, помітили таксисти на сходовій клітці банківської установи та зателефонували до міліції. Про знахідку черговий райвідділу сповістив всі відповідні служби.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та керівництво райвідділу, експерти-вибухотехніки обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Підозрілу валізу фахівці намагалися відкрити, щоб встановити її вміст. Однак це їм не вдалося. Було прийнято рішення знешкодити підозрілу знахідку на місці події. Експерти-вибухотехніки провели відповідні заходи для знищення валізи. Речовин чи предметів, що могли б становити загрозу життю або здоров’ю людей, всередині не виявили.

Правоохоронці з’ясовують, яким чином валіза опинилася поблизу банківської установи та водночас вдячні громадянам за пильність. Міліціонери вкотре закликають повідомляти їм про підозрілі предмети, залишені без нагляду.

Схожі статті

-1 коментарі

Comments are closed.