468×60
468×60

Кременецькі правоохоронці склали чотири адміністративні протоколи щодо торгівців пивом

1Адміністративні стягнення – це нагадування, що з 1 липня підприємства, що виготовляють цей хмільний напій, а також ті, хто його продає, зобов’язані працювати за новими правилами.

Як розповів начальник кременецької міліції Володимир Галевич, співробітники райвідділу регулярно проводять профілактичні відпрацювання з метою недопущення реалізації спиртних напоїв у нічний час, в недозволених місцях та без наявної ліцензії. Перші результати профілактичних заходів уже є.

- Одне з правопорушень було задокументовано в Почаєві на автозаправній станції, – розповів Володимир Галевич. – Після закриття каси продавці цілу ніч торгували пивом. Як наслідок – адміністративна відповідальність, передбачена статтею 156 КУАП- порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами.

До відповідальності також притягнуті власники двох кременецьких крамниць та працівники розважального закладу, що працював на території районного будинку культури.

Нагадуванням, що реалізація спиртних напоїв у нічний час, а саме таким є зараз пиво, для цих осіб стали адміністративні протоколи, складені працівниками райвідділу міліції. Загалом кременецькі міліціонери задокументували чотири факти незаконної реалізації пива. Робота у цьому напрямку триватиме й надалі.

Схожі статті