468×60
468×60

Теребовлянські оперативники «гарячими» слідами розкрили крадіжку з автомобіля

avtoЗалишивши свій автомобіль на ніч в дворі будинку, житель містечка Микулинці Теребовлянського району не сподівався, що стане жертвою злодія.

З його транспортного засобу викрали барсетку, в якій було чимало цінного майна – 3 мобільних телефони, планшет та понад 300 гривень.

За допомогою потерпілий звернувся до працівників райвідділу.

Виїхавши на місце події правоохоронці з’ясували, що злодій проник до машини через незачинені задні дверцята. Здобиччю крадія стала барсетка, яку безпечний власник залишив на сидінні.

Оперативно-розшуковими заходами міліціонери встановили особу крадія. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець. У його квартирі правоохоронці виявили та вилучили крадені речі.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що підозрюваний обікрав автомобіль, перебуваючи під домашнім арештом за раніше вчиненні майнові злочини. Тож тепер вирішується питання щодо зміни йому міри запобіжного заходу.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Триває досудове розслідування.

Схожі статті